Děti v Oblekovicích ke Dni matek

(fotogalerie pod textem)

Jak jsme Vás nedávno informovali, v Oblekovicích u Znojma vznikl dětský zájmový kroužek „Pohádková říše“. Přinášíme Vám stručnou informaci o akci, kterou připravily děti spolu se svými vedoucími.

Co nám řekla paní Strmisková, která aktivity kroužku také úspěšně rozvíjí:

„Akce byla pro maminky ke Dni matek. Děti v kroužku vyrobily přáníčka a barvili jsme kytičky inkoustem. Děti je připravily pro své maminky.

Samotné představení začalo tancem. Proběhly celkem tři. Pak následovalo vystoupení děvčat s flétnou pod názvem - ,,Rozvíjej se, poupátko!". Děti přednesly básničky a předaly maminkám kytičky a přáníčka. Mohu-li soudit o účasti, pak byla nad očekávání početná – rodiče, příbuzní, známí. Osobně jsem tak trochu měla z malé návštěvy obavy. Ty se nenaplnily a to mě samozřejmě těší. Jsem ráda, že rodiče byli ze svých dětí nadšení a děkovali, že se jim takto věnujeme. Z vystoupení měli radost a moc se jim líbilo.“

Přejeme paní Strmiskové a její kolegyni slečně Michálkové, ať se ji v práci s dětmi daří a mají aspoň takto dobrý pocit, že jejich snažení má smysl a lidé jej dokáží ocenit.

(ptala se hs)